Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

Blaeserne.jpg

Velkommen til Odder Jagtforening - en aktiv forening med ca. 300 medlemmer.

I Odder Jagtforening er vi optaget af igennem vore aktiviteter at højne jagtetikken og jagtens omdømme i det hele taget.

I denne menu kan du læse grundlæggende oplysninjger om foreningen - herunder kontakt til bestyrelsen.

Foreningen arrangerer hvert år en hel del aktiviteter med fokus på godt jægerhåndværk, socialt samvær og jagtlige aktiviteter for både nye og for erfarne jægere. I jagtsæsonen har vi fællesjagter for medlemmerne. Alt dette kan du læse om under menuen Aktiviteter, og du kan under nyheder og Galleri se beskrivelser af vore afholdte arrangementer.

Ønsker du at blive medlem, så brug "Bliv medlem" knappen i venstre menuen, eller kontakt foreningens kasserer eller formand - du kan finde kontaktoplysninger her Bestyrelse